Składniki:
czekolady miętowej | 100 g |
nadziewanej | |
domowego cukru waniliowego | 1 łyżka |
brązowego cukru | 4 łyżki |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąki pszennej typ 500 | 300 g |
jajko | 2 |
mleka 3,2% | 150 ml |
olej | 125 ml |
czekolady miętowej | 100 g |
nadziewanej | |
domowego cukru waniliowego | 1 łyżka |
brązowego cukru | 4 łyżki |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąki pszennej typ 500 | 300 g |
jajko | 2 |
mleka 3,2% | 150 ml |
olej | 125 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: