Mieszanka na domowe zapiekanki

Mieszanka na domowe zapiekanki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parowki drobiowe

    5 szt
  • sól do smaku

  • olej do smażenia

  • pieczarki

    2 kg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mieszanka na domowe zapiekanki

Grzyby pokroiłam na mniejsze kawałki, następnie ugotowałam je do miękkości z dodatkiem soli, po ugotowaniu odcedziłam je sicie. Oraz podsmażyłam w rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodałam pokrojone w cienkie plastry parówki oraz starty na tarce na najmniejszych oczkach ser. Całość podsmażyłam do rozpuszczenia sera.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

wazka 13.09.2012 08:25
fajny pomysł
Ewa52 13.09.2012 08:18
super
Ewa52 13.09.2012 08:18
super
Reda 12.09.2012 10:10
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat