Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mieszanka na domowe zapiekanki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parowki drobiowe 5 szt
sól do smaku
olej do smażenia
pieczarki 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Mieszanka na domowe zapiekanki

Grzyby pokroiłam na mniejsze kawałki, następnie ugotowałam je do miękkości z dodatkiem soli, po ugotowaniu odcedziłam je sicie. Oraz podsmażyłam w rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodałam pokrojone w cienkie plastry parówki oraz starty na tarce na najmniejszych oczkach ser. Całość podsmażyłam do rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wazka 13.09.2012 08:25
fajny pomysł
Ewa52 13.09.2012 08:18
super
Ewa52 13.09.2012 08:18
super
Reda 12.09.2012 10:10
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak