Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso z kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z kurczaka 80 dag
musztarda 2 łyżki
miód 3 łyzki
gruszka 4 sztuki
oliwa 3 łyżki
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 2 łyżki
majeranek 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso z kurczaka

Podudzia kurczaka płuczemy. Łączymy musztardę, miód, oliwę, przyprawę do kurczaka. Smarujemy nią mięso z każdej strony. Posypujemy majerankiem. POd skóre wykładamy kawałki pokrojonej i obranej gruszki. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku w temp ok 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynagotuje 20.04.2013 22:00
ciekawy przepis, szkoda tylko, że zdjęcia takie jasne :)
mic 20.04.2013 20:19
co za orginalny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak