Przepis i sposób przygotowania na: Mięso szynkowe na obiad
Surówka:
Kapustę kroimy, dodajemy startą na tarce marchewkę, cebulkę obraną i pokrojoną w kostkę. Przyprawiamy i mieszamy z olejem. Podajemy z mięsem posypanym szczypiorkiem i ziemniakami.
mięso szynkowe wieprzowe | 50 dag |
czosnek | 1 ząbek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
przyprawa do potraw | do smaku |
surówka | |
marchewka | 1 szt |
olej | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
Szczypiorek cienki | |
kapusta kiszona | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: