Przepis i sposób przygotowania na: Mięso podsmażane do słoika
Kroki postępowania
Słoiki zakręcić. Włożyć do garnka z grubym dnem. Zalać wodą do 3/4 wysokości. Pasteryzować przez godzinę przez trzy dni. Przechowywać w lodówce.
mięso wieprzowe | 3 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 60 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Ziele angielskie całe Prymat | 7 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 sztuk |
czosnek | 4 główki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: