Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso pieczone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kg
olej 3 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do samku
keczup pikantny 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: mięso pieczone

Mięso kroimy w plastry. Lękko jes rozbijamy aby szybciej się upiekło, nacieramy je olej oraz keczupem. Następnie posypujemy papryką oraz kucharkiem do smaku. Mięso dajemy do foremki, pieczemy ok 80 minut w piekarniku w 180 stopniach. Podajemy z obiadem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 14.01.2013 21:38
Pyszne mięsko nie ma co ukrywać :-)
jasiek 10.01.2013 00:19
doskonałe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak