mięso pieczone

mięso pieczone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    4 szt
  • cebula

    1 szt
  • olej do smażenia

  • przyprawy

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso dokładnie myjemy,osuszamy.Na rozgrzanej patelni z odrobiną oliwy podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.Dodajemy plastry schabu i dusimy przyprawiając.Co jakiś czas podlewamy wodą.Pieczemy do miękkości mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 25.08.2013 09:23
apetyczne mięsko
IKrakowianka 29.05.2012 23:55
bardzo dobre
owca441 09.02.2012 21:00
lubię być mięsożercom
teresa18 02.01.2012 17:25
moje ulubione
junox 28.12.2011 14:42
pyszne mięsko
Magdalena80 05.12.2011 20:21
lubię takie mięsko
Ania67 11.09.2011 12:31
pyszne
Tika4444 07.09.2011 07:28
brakowało mi pomysłu na obiad - już mam
barbara11561 06.09.2011 18:05
pyszny schabik
berys18 06.09.2011 08:30
super mięsko, pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat