mięso mielone zsmażone z kapustą w sosie pomidorowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    300 gram
  • kapusta

    100 gram
  • śmietana 12%

    100 gram
  • koncentrat pomidorowy

    4 łyżki
  • bulion

    400 mililitrów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso podsmażamy dodajemy do niego drobniutko posiekaną kapustę, smażymy , przyprawiamy. Bulion gotujemy dodajemy do niego koncentrati śmietanę ,mięso zalewamy sosem , dusimy 20 minut.przyprawiamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat