Przepis i sposób przygotowania na: mięso mielone, ryż, kapusta czyli gołąbki
Kroki postępowania
Formujemy gołąbki. pieczemy na oleju na złoty kolor.
kapusta biała | 1 kg |
mięso mieone | 70 dag |
ryż | 2,5 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
koper | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/3 pęczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | do smaku |
ser żółty | 2 garści startego na tarce |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: