Przepis i sposób przygotowania na: Mięsny gulasz z dodatkami
Kroki postępowania
Smacznego
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
pieczarki | 50 dkg |
cebula biała | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
ogórek konserwowy | 4 szt |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
olej do smażenia | |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
keczup pikantny | 3 łyżki |
musztarda | 1-2 łyżeczki |
bulion | 1-2 na wędzonym boczku |
papryka | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: