Mięsne zrazy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe

    1/2 kg
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • ogórki konserwowe

    3 sztuki
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry i rozbić. Paprykę i ogórka pokroić w paski, owinąć mięsem, spiąć wykałaczką i przyprawić. Dusić na wolnym ogniu do miękkości ewentualnie podlać wodą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Malgorzata549 09.09.2013 09:46
światny przepis
Pietruszka 29.05.2012 21:53
Coś dla mnie. Super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat