Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielonka w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielonka 1 konserwa
mąka tortowa dosmaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 opakowanie
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Mielonka w panierce

Mielonkę wyjąć z konserwy, pokroić na plastry o grubości 1 centymetra, panierowac jak kotlety i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Tanie danie gdy lodówka pusta :) Podawać z salatka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 12.08.2010 16:30
Nie robiłam nigdy takiej mielonki :) ale wypróbuję na pewno.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak