Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z kaszą gryczaną
Kroki postępowania
Bułkę namaczamy w ciepłym mleku.
Usmażone odsączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku.
kasza gryczana | 0,5 szklanki |
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
pieczarki | 20 dag |
czosnek | 2-3 ząbki |
jajko | 2 sztuki |
szczypiorek | pęczek |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mleko | do namoczenia bułki |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: