Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z cukinią, fetą i pietruszką
Dodac jajka i przyprawy- znow wymieszac.
Formowac kotlety i obtaczac w bulce tartej.
Smazyc na rozgrzanym oleju z dwoch stron na zloto.
mięso mielone | 1/2 kg |
cukinia | 1-2 szt |
feta | 1/2 opakowania |
przyprawa do potraw | |
pieprz | |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: