Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z chili

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
papryczki chili kilka szt
Kucharek przyprawa do potraw
jajko 1-2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3/4 szklanki
ketchup 2-3 lyzki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z chili

Do mięsa dodać posiekane papryczki, przyprawy, ketchup,jajka i wymieszać na gładką masę.
następnie dosypać bułkę tarta i znów wymieszać.
Formować okrągłe kotlety i smażyć na złoto z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 10.07.2015 07:49
dobre kotlety
Róża1 13.11.2013 22:03
świetny pomysł:-)
Zdzisław 26.09.2013 21:03
mielone lubie do bułki i do pracy
Anna169Hosz 23.08.2013 20:24
Lubię ostre dania.
Janina 18.08.2013 11:10
Lubię przejrzyste smaki;)
smakowita 15.08.2013 19:57
smakowicie się prezentują
Ania67 15.08.2013 19:56
super sprawa takie kotleciki
okrysia 03.07.2013 06:50
SMACZNE TO!
Milena87 01.07.2013 10:48
jak ostre to muszą być świetne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak