Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
pieprz
sól
cebula 2 sztuki
olej
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z cebulką

Mięso mielone wrzucić w głęboką miskę, dodać przypraw, jajka, bułkę namoczoną w wodzie. Następnie dobrze wymieszać wszystko i robić ładne kształtne kuleczki. Potem w oddzielnej misce rozbić jajka i bułkę tartą i przygotować do panierowania. Potem gotowe mielone smażyć na dobrze rozgrzanej patelni. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patriszja
Patriszja 10.02.2014 17:04
bardzo apetycznie wygląda :)
Agata3 10.02.2014 16:58
tez takie robie, pyszny obiad :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak