Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w sosie borowikowym
Kroki postępowania
doprawiamy do smaku.
łopatka wieprzowa | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mąka | |
olej do smażenia | |
sos borowikowy | |
cebula | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
mąka | 1 1/2 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
bulion | 1 1/2 szklanka |
borowiki | 30-40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: