Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Mięso mielone, 1/2 kg
Sól, pieprz, majeranek do smaku
pieczarki duszone 6 szt
jajko 1 szt.
ser żółty 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone nadziewane

Bułkę namoczyć, odcisnąć i rozdrobnić. Dodać do mielonego mięsa, wbić jajko, przyprawić i wyrobić. Pieczarki udusić na oleju na miękko. ser żółty pokroić na niewielkie grube kwadraty.
Nabierać mięso na jeden kotlet, rozpłaszczyć, włożyć w środek po kawałku sera i pieczarce, uformować płaski owalny kotlet, tak samo robić z następnymi. Smażyć kotlety po około 10 min z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 29.03.2013 01:00
świetne , bardzo smaczne ...ja też czasem tak kombinuję....
ben-ka 28.03.2013 18:25
takie kotleciki to ja lubię.
Izabela28 25.06.2012 16:05
pyszne; idealne na obiad:)
ilka_86 12.09.2011 14:40
pyszności:)
Smakosz6 04.04.2011 08:29
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beata73 17.02.2011 14:09
ekstra mielone!
kot_pankracy 04.01.2011 13:28
pyszności
Łucja1 22.10.2010 14:23
muszą być pyszne!
mamusia1 12.10.2010 17:45
zachęcająco się prezentuje!
Mati13 28.09.2010 12:41
super wyglądaja te twoje mielone! :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak