mielone faszerowane grzybkami

mielone faszerowane grzybkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1 opakowanie
  • cebula

    1 duża
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej do smażenia

  • Kucharek przyprawa do potraw

  • jajko

    1 sztuka
  • grzyby suszone

    30 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania mielone faszerowane grzybkami

(grzybki suszone zamoczyć żeby zmiękły posiekać drobno podsmażyć razem z cebulką pokrojoną w drobną kostkę, farsz przyprawić Kucharkiem, mięso wyłożyć na miskę przyprawić, dodać jajko dobrze wymieszać zagęścić bułką tartą. na rękę wyłożyć jedną warstwę nałożyć drugą uformować kotleta , panierować w bułce i smażyć na wolnym ogniu.
smacznego!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat