mielone cielęco -wieprzowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso cielęce bez kości

  • mięso wieprzowe

  • szczypiorek

  • pietruszka zielona

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jaja

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso mielone mieszamy z jjajkiem i bułką , dodajemy pietruszkę i szczypiorek doprawiamy według uznania , formujemy kuleczki o obtaczamy w bułce nastepnie pieczemy na oleju ,

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pestka 10.07.2013 11:57
nigdy tak nie łączyłam , ale te z pewnością są pyszne
Marzena831 25.07.2011 06:43
suoer!
Anna133 09.07.2011 07:23
a szczypiorek i pietruszka niweluje zapach cielęciny i dodaje niepowtarzalnego smaku :)
Anna133 09.07.2011 07:22
połączenie różnych mięs sprawia ze smakuje inaczej niż typowo wieprzowy
halinka1011 07.07.2011 08:41
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat