Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Mielone

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
Sklep Prymat
cebula biała
bułka czerstwa
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
przyprawa do potraw Kucharek
Sklep Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
czosnek
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone

Bułkę czerstwą namoczyć w wodzie, wycisnąć, dodać do mięsa. Cebulę pokroić w drobniutką kosteczkę, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki ze sobą wymieszać, dodać 1 jajko, doprawić do smaku przyprawami. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia20 05.09.2012 15:06
moje ulubione :)
bgs1984 20.05.2012 07:31
pycha
marzenciak1985 20.05.2012 07:24
mniam
Rafał10 10.05.2012 13:38
klasyczny mielony, a każdy go tak bardzo lubi :) MNIAM
edi 04.05.2012 13:56
Moje ulubione:)
Kuchareczka2 23.04.2012 12:57
uwielbiam
Kas2 20.04.2012 22:27
po prostu uwielbiam
Agnieszka107 10.04.2012 19:12
jak u mamy :)
Ewelina38 22.03.2012 12:36
oj uwielbiam je, a czasem dla odmiany dodaję do nich zielony groszek i marchewkę :)
fictor123 18.03.2012 07:56
bardzo lubie mielone:)
Ania67 15.03.2012 16:53
wyśmienite
rutynka 13.03.2012 12:00
Smaczny i szybki obiad:)
Norgiusz 13.03.2012 06:51
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak