Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miazga ogórkowa (do słoików)

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórek 1 kg
czosnek 4 ząbki
sól 2 łyżki/kopiate
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Miazga ogórkowa (do słoików)

Wykonanie:
Ogórki umyć, obciąć końce, zmiażdżyć blenderem razem z czosnkiem i koperkiem. Następnie wymieszać z solą, włożyć do wyparzonych słoików, zakręcić. Przenieść do spiżarni i używać do różnych zup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 30.07.2015 13:33
ciekawe jak to smakuje
marcia7 30.07.2015 13:06
idealna do zupy
IZABELA29 30.07.2015 10:52
a do jakich Ty ich używasz?
bertpvd 30.07.2015 09:38
fajny przepis
usmiech 30.07.2015 07:25
oryginalny przepis
patryska76 29.07.2015 23:15
ciekawy pomysł ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak