Przepis i sposób przygotowania na: Meksykański kociołek
2. Podajemy z chlebem albo kaszą czy makaronem (jak kto woli) posypane posiekaną natką pietruszki lub listkami kolendry.
boczek wędzony | 200 gram |
kiełbasa | 400 gram |
cebula | 2 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
papryka czerwona | |
fasola biała z puszki | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
passata pomidorowa | 700 gram |
sok pomidorowy | 300 ml |
bulion wołowy | 200 ml |
chili | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | |
kolendra posiekana | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: