Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mega kanapka z bagietki i grillowanej kiełbasy

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 2 szt
ogórki konserwowe 3 szt
szpiank świeży baby 1 garść
kiełbasa grillowa 2 szt
musztarda
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Mega kanapka z bagietki i grillowanej kiełbasy

Szpinak baby myjemy i osuszamy. Ogórka konserwowego kroimy w plasterki. Paprykę marynowaną kroimy w paseczki. Kiełbasę przekrawamy na pół nacinamy z wierzchu posypujemy przyprawą do grilla i grillujemy z obu stron na patelni grillowej. Bagietkę przecinamy na pół wzdłuż. Jedną stronę smarujemy musztarda drugą ketchupem. Na jedna stronę kładziemy liście szpinaku. Na druga stronę układamy paski papryki i plasterki ogórka. W środek wkładamy grillowaną kiełbasę , zamykamy kanapkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eMMe 27.01.2014 23:39
O proszę jaka smaczna buła :)
mitek111 27.01.2014 20:07
idealna do pracy:)
SylwiaMagdaSabin 27.01.2014 16:15
Mega apetyczna.
aginaa 27.01.2014 16:00
fajna kanapka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak