Medaliony z polędwicy z warzywami z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wieprzowa

    25 dag
  • ser żółty

    10 dag
  • jajko

  • mąka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sezam

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser żółty kroimy w plastry. Między dwa plasterki polędwicy wkładamy plasterek sera. Bułkę tartą mieszamy z sezamem. Medaliony panierujemy w mące, jajku i bułce, smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Smacznego :)
Edith85
Do przygotowania medalionów użyłam polędwicy z warzywami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paula191919 21.03.2015 10:50
O jakie ładne danie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat