Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony z polędwicy z warzywami z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 25 dag
ser żółty 10 dag
jajko
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sezam

Porada

Do przygotowania medalionów użyłam polędwicy z warzywami.

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z polędwicy z warzywami z serem

Ser żółty kroimy w plastry. Między dwa plasterki polędwicy wkładamy plasterek sera. Bułkę tartą mieszamy z sezamem. Medaliony panierujemy w mące, jajku i bułce, smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 21.03.2015 10:50
O jakie ładne danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak