Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

medaliony paszczecikowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paszczetówka 0,5 kg
ogórek kiszony 3 szt
cebula czerwona 1 szt
papryka konserwowa 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: medaliony paszczecikowe

Kroki postępowania

1
Paszczetówkę pokroić w plastry grubości 1 cm
Krok 1 - medaliony paszczecikowe foto
2
Pokrojoną paszczetówkę przyrumienić z obu stron na rozgrzanej patelni.
Krok 2 - medaliony paszczecikowe foto
3
Ogórki i cebulkę pokroić w kostkę
Krok 3 - medaliony paszczecikowe foto
4
do pokrojonego ogórka i cebulki dodać pokrojoną w kostkę paprykę konserwową, czerwoną.
Krok 4 - medaliony paszczecikowe foto
5
Powstałą surówkę nałożyć na każdy z medalionów, podawać na ciepło, SMACZNEGO
Krok 5 - medaliony paszczecikowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 28.11.2012 21:50
swoją drogą nie spotkałem się nigdy z nazwą paszczetówka. U mnie mówią pasztetówka.
Marta1986 28.02.2012 14:19
pycha
KAROLA 08.02.2012 22:30
a ja robiłam zawsze same, ale z dodatkiem warzywek jest smaczniejsze:)
Maniek2 02.01.2012 11:44
fajne ,łatwe i proste
aleksa123 29.12.2011 17:23
ciekawy przepis
malcik111 28.12.2011 18:54
bardzo się cieszę, że lubisz moje przepsy i je testujesz:)
krzysiu510 28.12.2011 18:43
widzę, że masz cały zbiór przepisów na szybko, gratuluję! jak na razie wszystkie wypróbowałem i mi smakują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak