Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z drobiu 1 kg
cebula 3 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżki
Przyprawa do zup Kucharek- w plynie 2 łyżki
mąka ziemniaczana 4 lyżki
jaja 3 szt
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony

Pierś zmielić, dodać startą na tarce o małych oczkach cebulę. Dodać resztę składników i wymieszać . Wstawić na noc do lodówki. Formować płaskie kotlety i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 13.01.2014 09:41
mmm pięknie wyglądają :)
Ewa6274879 27.11.2012 22:18
bardzo dobre :)
Wacław 13.11.2012 10:06
smaczne !!!
Adamorek 07.11.2012 18:20
ale smakołyki na medal
Marta1986 07.11.2012 18:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak