Przepis i sposób przygotowania na: mazurek przekladany
Masa:marmolade podgrzewamy,wsypujemy galaretke,mieszamy.Studzimy.
Przelozenie:placek,polowa kremu,placek,masa,placek,polowa kremu,placek i polewa
mąka | 4 szklanka |
cukier puder | 3/4 szkl |
miód płynny | 2 dag |
masło | 3/4 kostka |
jajko | 3 szt |
proszek do pieczenia łyżka | 1 lyzeczka |
mleko | 3 szkl |
kasza manna | 6 llyzek |
cukier | 1 szkl |
żółtka jaj | 5 szt |
budyń waniliowy | 1 opak |
wiórki kokosowe | 15 dag |
masło | 20 dag |
marmolada | 25 dag |
polewa czekoladowa | 1 op |
galaretka | 1 szt. |
Soda oczyszczona Prymat | 2 lyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: