Składniki:
Ciasto
mąka | 35 dag |
cukier | 5 dag |
margaryna | 20 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana | 1 łyżka |
Nadzienie
daktyle | 1 szkl |
jabłko | 1 szt |
rodzynki | |
woda | 1/2 szkl |
migdały | |
figi |
mąka | 35 dag |
cukier | 5 dag |
margaryna | 20 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana | 1 łyżka |
daktyle | 1 szkl |
jabłko | 1 szt |
rodzynki | |
woda | 1/2 szkl |
migdały | |
figi |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: