Matiasy z ogórkiem kiszonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    400 gram
  • ogórek kiszony

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • olej

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy opłucz i pokrój w kostkę,ogórek i cebulę też pokrój w kostkę.Wszystko wymieszaj doprawiając pieprzem i dodając 4 łyżki oleju.Wstaw do lodówki na 30 minut przed podaniem.POLECAM

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anonimowy 27.10.2013 17:04
Wspaniale danie polecam z kawalkiem chlebka zytniego z maslem smietankowym
anemon 03.05.2013 19:59
Dołączam do grona miłośników śledzi.
barbara11561 09.12.2011 10:25
pyszne śledziki
Kopiko1983 01.11.2011 09:57
Wygląda apetycznie!
PaniMISIOWA 01.10.2011 08:18
ciekawy sposób na sledzie
IKrakowianka 22.09.2011 08:28
bardzo smaczne
Izabela/bella81 24.08.2011 16:17
bardzo lubię
Ania67 16.08.2011 14:45
dobre
ben-ka 15.08.2011 12:48
śledziki są dobre.......
smakoszek 07.08.2011 18:40
pyszne śledziki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat