Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Matiasy z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy kilka płatów
olej 1 szkl
cebula biała 1
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Matiasy z cebulą

Coś dla miłośników śledzi!!
Matjasy zalewamy wodą i odstawiamy na ok 10cm, żeby sie wypłukały ze swojej soli.
Następnie je kroimy na mniejsze kawalki i skrapiamy olejem.
Cebulę kroimy w kostkę i zalewamy cała olejem. Odstawiamy na ok 20min żeby zmiękła.
Sledzie wykladamy na półmisek, na góre wykładamy cebulę, skrapiamy maggi i posypujemy pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 17.12.2012 09:29
extra
Kuchareczka2 31.01.2012 10:02
uwielbiam
Marcin Vw1 08.01.2012 11:53
smaczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak