Matiasy w jabłkach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    4
  • jabłka

    4
  • jogurt

  • pieprz

  • sól

  • koper

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy namaczamy w wodzie i zostawiamy na dwie godziny. Jabłka myjemy, ucinamy górę i wydrazamy nozykierm środek. Jogurt miksujemy z koprem, doprawiamy solą oraz pieprzem. Matiasy zawijamy i układamy do otworu w jabłkach, polewamy zmiksowanym sosem, gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 27.11.2010 19:29
Fajna zimna przekąska

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat