Matiasy słodko-kwaśne z czerwoną cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy solone

    1 kg
  • ocet

    1/2 szklanki
  • oliwa

    1/3 szklanki
  • zielona pietruszka

    1 pęczek
  • cebula czerwona

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymoczone matiasy kroimy w grubsze paski (około 4 cm) Układamy na dno miseczki warstawmi ( matiasy->cebula->skrapiamy octem a następnie oliwą... i powtarzamy tą czynność) Na wierzch posypujemy zieloną pietruszką . Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Megg 19.01.2014 19:17
wyglądają bardzo apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat