Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło rzeżuchowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2
rzeżucha kilka łyżek
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Masło rzeżuchowe

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Można uformować wałek, zawinąć go w folię spożywczą i schłodzić lub tak jak ja przełożyć masło do foremki w kształcie jajka, zawinąć w folie i schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 09.11.2013 19:32
szybko i smacznie
Kuchenka 25.06.2013 15:27
muszę koniecznie wypróbować
iwi 24.06.2013 22:05
Fajne masełko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak