Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe z natką pietruszki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 135 g
natka pietruszki 1 pęczek
czosnek 1 mała główka
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe z natką pietruszki

Do miękkiego masła dodać posiekaną natkę pietruszki, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawę uniwersalną. Wszystko razem wymieszać. pozostawić na trochę czasu - np. w lodówce aby wszystkie składniki się "przegryzły". Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

as28 31.08.2014 11:54
lubię takie masełka
marcia7 31.08.2014 11:05
idealne do grzanek
bhb8 31.08.2014 00:27
ciekawa jestem smaku :)
Seba 30.08.2014 23:11
takie masełko bardzo lubię
Zdzisław 30.08.2014 22:58
do tego razowy chlebek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak