masło czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1/2 kostki
  • czosnek

    4 ząki
  • sól

  • pieprz

  • koperek posiekany

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praskę. Masło ucieramy z czosnkiem i koperkiem. Przyprawiamy. Wstawiamy do lodówki aby się schłodziło.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat