Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło czonkowo - koperkowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 200 g,
ząbki czosnku 3 -4 ząbki,
koper świeży 1/2 pęczka,
sól i pieprz do smaku,

Przepis i sposób przygotowania na: masło czonkowo - koperkowe

Miękkie masło przekładamy do miski rozmieszać dokładnie , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek , następnie dodajemy posiekany koperek oraz doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.
Tak przygotowane masło jest bardzo smaczne i kuszące.

Podajemy z świeżym chlebkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 04.07.2017 14:06
Miło mi .Dziekuje.;)
gusia1000 04.07.2017 12:12
Warto takie masło robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak