Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

masło czonkowo - koperkowe

Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
200 g,
ząbki czosnku
3 -4 ząbki,
koper świeży
1/2 pęczka,
sól i pieprz
do smaku,

Przepis i sposób przygotowania na: masło czonkowo - koperkowe

Miękkie masło przekładamy do miski rozmieszać dokładnie , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek , następnie dodajemy posiekany koperek oraz doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.
Tak przygotowane masło jest bardzo smaczne i kuszące.

Podajemy z świeżym chlebkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 04.07.2017 14:06
Miło mi .Dziekuje.;)
gusia1000 04.07.2017 12:12
Warto takie masło robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak