Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko pietruszkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka pietruszki 1 pęczek
masło 12 dag
śmietana 1 łyżka
cytryna 2 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko pietruszkowe

Wykonanie:
Natkę pietruszki dokładnie oczyścić, drobno posiekać i utrzeć z masłem, śmietaną z sokiem z połowy cytryny i solą do smaku. Następnie oziębić w lodówce, zrobić gałeczki i podawać na plasterkach cytryny do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 28.07.2016 16:22
z pewnością jest bardzo smaczne
Jolcia_90 27.07.2016 01:00
szybkie, smaczne, smakowe masełko :)
Wafelek2601 26.07.2016 21:55
Pyszny dodatek do pieczywa
gosia1988 26.07.2016 21:24
Super do świeżego pieczywa
Madzai 26.07.2016 20:47
Super pomysł!
Anna169Hosz 26.07.2016 20:38
Fajne masełko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak