Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko paprykowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło śmietankowe 1 kostka
szczypiorek
czosnek 3-4 ząbki
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko paprykowe

Czosnek przeciskamy przez praskę. Szczypiorek drobno siekamy. Lekko miękkie masło mieszamy z czosnkiem, szczypiorkiem i papryką. Układamy na folii spożywczej, zawijamy i formujemy wałęczek. Chowamy do lodówki. Przed podaniem kroimy na plastry.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 14.04.2012 06:57
lubię
iknkirke 12.03.2012 09:58
fajny pomysł
pawel6 06.08.2011 09:18
Fajny pomysł na masło smakowe!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak