Masełko paprykowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło śmietankowe

    1 kostka
  • szczypiorek

  • czosnek

    3-4 ząbki
  • Papryka słodka mielona Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praskę. Szczypiorek drobno siekamy. Lekko miękkie masło mieszamy z czosnkiem, szczypiorkiem i papryką. Układamy na folii spożywczej, zawijamy i formujemy wałęczek. Chowamy do lodówki. Przed podaniem kroimy na plastry.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wiesława1 14.04.2012 06:57
lubię
iknkirke 12.03.2012 09:58
fajny pomysł
pawel6 06.08.2011 09:18
Fajny pomysł na masło smakowe!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat