Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko lawendowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
lawenda 1/2 łyżeczka
szałwia 1/2 łyżeczka
koperek 1 łyżka
sól
pieprz
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko lawendowe

Masło ucieramy na jednolitą gładką masę, dodajemy sok z cytryny, zmiksowane lub posiekane zioła, doprawiamy. Całość dokładnie mieszamy. Chłodzimy, formujemy i mrozimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak