Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko domowej roboty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 5 dag/dobrego gatunku
rzodkiewka 2 łyżki/posiekana
sok z cytryny 1 łyżka
czosnek 1 ząbek/roztarty
szczypiorek 2 łyżki/posiekany
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko domowej roboty

Wykonanie:
Masło utrzeć, dodać pozostałe składniki, przyprawić solą do smaku i bardzo starannie wymieszać. Najlepiej się komponuje i smakuje z ciemnym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 04.09.2016 16:14
fajne masełko:)
Skotka 03.09.2016 22:50
świetny pomysł:)
Aleksandra/Olcia 03.09.2016 12:27
wygląda jak pasta kanapkowa,nigdy nie jadłam takiego masełka
Anna169Hosz 03.09.2016 10:14
Dobry pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak