Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa wiśniowa do tortu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń wiśniowy 2 sztuki
margaryna 1 sztuka
cukier waniliowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Masa wiśniowa do tortu

Budyń przygotowujemy wg opisu na opakowaniu . Do budyniu dodajemy takze cukier waniliowy. Gotowy budyń pozostawiamy do wystygniecia. Margarynę miksujemy i dodajemy do niej wystudzony budyń. Miskujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 04.09.2013 19:19
wygląda ładnie
IKrakowianka 26.03.2013 20:33
też taki robię-jest super
gosia1988 10.10.2012 20:33
fajny krem
gosia1988 10.10.2012 20:33
fajny krem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak