Masa serowa z serem szwajcarski do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser szwajcarski

    20 dag
  • masło

    10 dag
  • żółtka ugotowane

    2 sztuki
  • musztarda

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser zetrzeć na drobnej tarce od warzyw dodać ugotować przetarte żółtka masło musztardę do smaku utrzeć na pulchną masę używać do chleba

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszkalider 26.10.2011 19:48
musi być rewelacyjna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat