Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa orzechowa do ciasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 1 szk
margaryna 1 kostka
cukier puder 250 g
orzechy mielone 1 szk

Przepis i sposób przygotowania na: Masa orzechowa do ciasta

Orzechy sparzyć zagotowanym mlekiem i ostudzić.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę.
Dodawać po 1 łyżce orzechy ciągle mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 27.09.2010 19:56
pycha do ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak