Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa orzechowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1/3 szklanki
margaryna Kasia 1/2 kostki
miód 2 łyżki
orzechy włoskie 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: masa orzechowa

wszystkie składniki podsmazyć na małym ogniu i odstawić na chwilę do ostygnięci. na blaszkę wyłożyć placek. na placek surowy wyłozyć masę orzechową i upiec. po upieczeniu odczekać az ostygnie i wyjąc z blaszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 21.08.2011 12:39
pyszności
madagaskar 26.12.2010 14:17
smaczne
halina17 15.08.2010 20:08
Ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak