Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa marcepanowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 10 dag
cukier puder 10 dag
białko
sok z cytryny
zapach migdałowy

Przepis i sposób przygotowania na: masa marcepanowa

Do migdałów zmielonych dodać część cukru i ucierać ok. 5 minut. następnie dodać resztę. Wbić białko i parę kropel sok z cytryny i zapachu. Ucierać aż powstanie gęsta masa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.01.2013 11:30
ciekawa..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak