Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Masa makaronikowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

2 bialka
16 dkg cukru
skórka z cytryny
wiórki kokosowe
10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Masa makaronikowa

Białka ubić z cukrem, dodać wiórki i drobno posiekaną skórkę z cytryny, wymieszać. Masę ułożyć na cieście w dowolny wzór (np. kratka) i piec 20 min w temp 175 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak