Przepis i sposób przygotowania na: Masa krówkowa z białym serem, czyli "unikatowe" drożdżówki :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 50 g |
mąka pszenna | 700 g |
masło | 100 g |
mleko 2% | 1 i 1/3 szklanki |
jaja | 3 szt |
cukier drobny | 150 g |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 1 łyżka |
ser biały | 250 g |
masa krówkowa | 3-4 łyżki |
mąka pszenna | 60 g |
masło | 25 g |
cukier puder | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: