Masa kakaowa II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    25 dkg
  • cukier

    10 dkg
  • jaja

    2
  • kakao

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę, cukier i kakao gotować do rozpuszczenia cukru. Przestudzić. Stopniowo dodawać jaja i ucierać aż masa zgęstnieje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat