masa do tortu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 kostka
  • jajka

    2 szt
  • cukier

    20 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka parzymy w wrzatku
kikla sekund i ubijamy z cukrem na piane maslo lekko roztapiamy i ubijamy na gladka mase i razem mieszamz

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 01.02.2012 00:05
super
RenataZ-et 28.01.2012 17:04
smaczna
Iwona51 26.01.2012 17:33
super
gottrina 25.01.2012 19:02
szybka masa do tortu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat